Aflat într-un cabinet stomatologic, Bote a decis să spună totul despre fostul coleg de modeling, Marian Oprișan, cunoscutul politician din Vrancea. Despre Bianca Drăgușanu, Botezatu spune că nu l-a meritat pe Victor și că e normal să schimbe milionarii, nu fraierii, scrie cancan.ro.

 

De-a lungul carierei, lui Botezatu i-au trecut prin mână manechini care au ajuns mari oameni în stat sau au devenit râvniți de cei cu gusturi rafinate.  Printre ei, și Adrian Alexandrov, tânărul iubit al Elenei Udrea, care, înainte de a deveni om de afaceri, se fotografia în celebrii chiloți creați de Botezatu. În anii ’80, la începuturile modei românești, Botezatu a fost coleg cu cel care a devenit de ani buni liderul PSD din Vrancea, Marian Oprișan. 

 

Din cei lansați de Botezatu, Bianca Drăgusanu ocupă cu siguranță rolul de vedeta colecției.  „Nimeni nu avea încredere în ea la început, lumea zicea că asta n-o să facă nimic. La ora 12 ea stătea tot timpul să vadă cum apare în presă. Și cum apărea presa, o băteai cu ziarul. Și dacă nu scria ceva de ea, era disperată. I-ai spart dinții cu ziarul sau cum zicea? Eh, a fost așa o chestie…”, zice Botezatu.

 

„E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii. Victor n-a fost milionar… Nu, Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii, nu fraierii. Măcar să fie cineva cu bănuți. Dacă-i schimbă așa, o să fie catalogată ca o femeie ușoară, care umblă doar după bani. Când ești o femeie frumoasă, inevitabil, vei avea iubiți, amanți, soți cu bani, n-ai cum. Dacă ești o nașpetă, aia e. Deși, și alea nimeresc uneori bine. Acuma, dacă ai 10 bărbați în viața ta nu înseamnă că ești curvă”, a încheiat Botezatu capitolul Bianca.