Evenimentul Zilei > Monden > Borcea nu uită să facă bani chiar şi din spatele gratiilor. Surprinzător cine este omul cheie al afacerilor
Borcea nu uită să facă bani chiar şi din spatele gratiilor. Surprinzător cine este omul cheie al afacerilor

Borcea nu uită să facă bani chiar şi din spatele gratiilor. Surprinzător cine este omul cheie al afacerilor

Cunoscutul om de afaceri Cristi Borcea îşi conduce afacerile chiar şi de dincolo de gratii. Înainte de a fi din nou încarcerat, Borcea şi-a pus ordine în afaceri.

Borcea a renunţat la administrarea celor două ştranduri din Bucureşti. Lunar, Borcea încasează din închirierea acestora sume destul de consistente.

Înainte de a le închiria, de administrarea lor se ocupa prima sa soţie, Mihaela. Acesteia i-a fost, însă, încredinţată administrarea unui hotel de la malul mării, dar şi de plaja aferentă acestuia. În plus, Borcea, tot din spatele gratiilor, dar prin intermediari, doreşte să cumpere încă un hotel pe care să-l administreze tot prima sa soţie.

Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi.

Mihaela Borcea e adesea văzută, în această perioadă, dând sfaturi angajaților de la hotel și ocupându-se de administrarea, curățenia și promovarea plajei din Olimp.

În paralel, prima doamnă Borcea își face timp și s-o promoveze pe nepoata lui Borcea, Maria Cristina Călin, în vârstă de 21 de ani, să-și facă o carieră în muzică.

Tânăra, aflată în ultimul an la Facultatea de Drept, și-a făcut recent debutul cu o piesă latino, potrivit libertatea.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.