Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în televiziune: Antenei 1 a scos-o din grilă!
Bombă în televiziune: Antenei 1 a scos-o din grilă!

Bombă în televiziune: Antenei 1 a scos-o din grilă!

Sezonul 2019 al îndrăgitei emisiuni „Insula Iubirii” ar putea fi ultimul din ceea ce s-a dorit a fi o copie cât mai fidelă a reality-show-ului internațional „Temptation Island”.

Sezonul 2019 al indrăgitei emisiuni ”Insula Iubirii” ar putea fi ultimul din ceea ce s-a dorit a fi o copie cât mai fidelă a reality-show-ului internațional ”Temptation Island”.

Cum și statisticile au evidențiat, audiențele înregistrate de emisiune au scăzut, în ultimul timp, factorii de decizie ajungând la concluzia că telespectatorii… s-au plictisit. Oricum, în cazul în care show-ul va fi eliminat din grila de programe a Antenei 1, rămâne de văzut ce va face carismaticul prezentator al acestui show, Radu Vâlcan. În ultimii ani, actorul a înregistrat venituri consistente moderând „Insula Iubirii”.

„Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât”, a dezvăluit o sursă din echipa de producție a emisiunii, scrie cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: