Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în showbiz. Își bătea constant soția! Vedeta din România nu a mai suportat umilința
Bombă în showbiz. Își bătea constant soția! Vedeta din România nu a mai suportat umilința

Bombă în showbiz. Își bătea constant soția! Vedeta din România nu a mai suportat umilința

Bianca Rus, o artistă din Satu Mare, nu a mai suportat umilințele la care era supusă de soțul ei de fiecare dată când acesta consuma alcool și a dezvăluit totul.

Vedetă din Satu Mare, viață de iad trăită cu fostul soț. Bianca Rus s-a despărțit în mod oficial de soțul ei, Antonio Luigi Gottschling, înainte de Crăciun. Artista a dezvăluit că a trăit momente de coșmar alături de el, decizând să divorțeze.

Ea susține că îi este frică pentru viața ei, soțul ei agresând-o fizic. Din acest motiv, Bianca Rus a cerut magistraților un ordin de protecție.

Ea le-a mai spus judecătorilor că fostul ei soț a amenințat-o că va publica în ziar o fotografie compromițătoare, în care ea apare într-o postură intimă. Bianca Rus spune că fostul ei soț urmărește să o denigreze public, potrivit portalsm.ro.

„Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a declarat Bianca Rus.

Ce spune fostul soț al Biancăi Rus 

Fostul ei soț se apară, spunând că a el a fost agresat și că fratele fostei sale soții ar fi încercat să îl omoare.

„Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să am grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”, a spus Antonio Luigi Gottschling.

El mai spune că fosta lui soție nu îl mai respecta .

„De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certăm și eram în mașină și m-a strâns de gât”.