Evenimentul Zilei > Monden > BOMBĂ în media. Ioana Filimon, sechestrată! Poliția a intervenit de urgență
BOMBĂ în media. Ioana Filimon, sechestrată! Poliția a intervenit de urgență

BOMBĂ în media. Ioana Filimon, sechestrată! Poliția a intervenit de urgență

Deşi totul pare roz, lucrurile nu ar sta, de fapt, aşa! Potrivit surselor din apropierea vedetei, aceasta ar fi sechestrată în Turcia de iubitul milionar, cel care, în trecut, a avut o relaţie şi cu Otilia Bilionera.

Miss România s-a cuplat cu iubitul milionar al Otiliei Bilionera, după ce aceasta i-ar fi povestit la o emisiune tv despre el. La scurt timp, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera se afişau împreună.

Însă, după ce au început povestea de iubire, milionarul ar fi făcut o mică obsesie pentru ea. Ioana Filimon n-ar mai fi avut voie să se întoarcă în România, iar prietenii apropiaţi ai vedetei abia au reuşit să vorbească cu ea, potrivit spynews.

Surse din apropierea vedetei au dezvăluit că Ioana Filimon ar fi la Poliţie pentru declaraţii în aceste momente, dar iubitul milionar are multe relaţii în Turcia.

Pe reţelele de socializare, Ioana Filimon şi iubitul milionar par extrem de fericiţi! Chiar în weekend, vedeta a postat o fotografie cu el, în care ambii zâmbesc.

In spatele unui zâmbet afişat pe reţelele de socializare se poate ascunde o adevărată dramă.

Iubitul Ioanei Filimon ar fi fost protagonistul unui incident controversat, acum câţiva ani, în urma căruia ar fi ajuns şi după gratii. De asemenea, acum 14 ani, a suferit o pierdere ce l-a marcat: femeia cu care trăia o poveste de dragoste s-a stins din viaţă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: