Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au deschisdosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu şi soldat cu un mort.

Poliţiştii au precizat că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderea pe contrasens.

Pe de altă parte, familia Iorgulescu a transmis, duminică, un comunicat, după ce Mario, fiul preşedintelui LPF, a provocat un accident rutier pe Şoseaua Chitilei, în urma căuia o persoană şi-a pierdut viaţa.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie”, se arată în comunicatul semnat de Gabriela si Gino Iorgulescu.

Te-ar putea interesa și: