Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în cazul Caracal. Un martor cheie poate schimba tot ce se ştie despre acest caz. A văzut totul!
Bombă în cazul Caracal. Un martor cheie poate schimba tot ce se ştie despre acest caz. A văzut totul!

Bombă în cazul Caracal. Un martor cheie poate schimba tot ce se ştie despre acest caz. A văzut totul!

Un bărbat din Caracal, Laurenţiu, a cărui identitate nu a dorit s-o dezvăluie, a afirmat la Antena 3 că Alexandra, fata de 15 ani sechestrată la Caracal, nu ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă.

Potrivit afirmaţiilor martorului, Laurenţiu, fata a fost luată din casa lui Dincă de trei persoane care au mutat-o în maşina acestora.

Laurenţiu spune că fata era legată. Nu a anunţat Poliţia pentru că îi este frică şi se teme pentru viaţa lui, mai ales că a fost deja ameninţat.

Nu este omorâtă. Fata a fost transfertă de domnul psihopat. Vă spun asta pentru că eu am fost cu vacile pe câmp, în timpul acela, joi după-amiază și am văzut trei mașini. Fata a fost transferată de trei persoane care o țineau legată.

Erau în spatele casei lui Gheorghe Dincă. N-am sunat la Poliție, că n-am avut telefon atunci.

Nu sun la poliție pentru că am fost amenințat”, acuză bărbatul.

Reamintim că Alexandra a luat o ocazie pentru a se deplasa la Caracal de unde urma să scoată nişte bani de la un bancomat. Şoferul maşinii în care s-a urcat fata a fost condus de Gheorghe Dincă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: