Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile. Dacă în primele ore de la reținere, Dincă le-a spus procurorilor că el a ucis-o pe Luiza Melencu, acum, criminalul din Caracal s-a sucit total și nu a mai pomenit nimic de acest caz.

Mai mult decât atât, atunci când  lui Gheorghe Dincă i s-au arătat fotografii, nu a recunoscut-o pe Luiza printre ele.

Situația se complică și ne putem gândi la o a treia victimă, o a treia persoană pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o, potrivit Antena3. Procurorii trebuie să descopere dacă Gheorghe Dincă minte și mai ales în ce privință minte. Dacă la început Gheorghe Dincă a recunoscut două crime, acum nu mai pomenește nimic de Luiza Melencu. Nu o mai recunoaște în fotografii, iar fata din descrierile lui pare a fi alta, potrivit Realitatea.

Inițial, în cursul anchetei, Gheorghe Dincă a mai întâi că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână. După crimă, el a spus că a incinerat trupul fetei. Dincă a spus că la fel s-a întâmplat și în cazul Luizei Melencu, dar s-a încurcat apoi în detaliile cu privire la locul în care se află cadavrul.