Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ. „Din cauza unor vicii de procedură și a incompetenței unor angajați, Federația Română de Fotbal funcționează într-o profundă și ciudată ilegalitate”
BOMBĂ. „Din cauza unor vicii de procedură și a incompetenței unor angajați, Federația Română de Fotbal funcționează într-o profundă și ciudată ilegalitate”

BOMBĂ. „Din cauza unor vicii de procedură și a incompetenței unor angajați, Federația Română de Fotbal funcționează într-o profundă și ciudată ilegalitate”

Conform unui document prezentat de jurnalistul Dorin Chioțea, Federația Română de Fotbal are probleme din cauza statutului juridic.

Jurnalistul Dorin Chioțea a prezentat pe contul de Facebook un act emis de Tribunalul București, care arată că Federația Română de Fotbal are probleme cu statutul juridic. Ales în martie 2014, președintele Răzvan Burleanu a fost validat abia în urmă cu un an, iar deciziile luate în cadrul Comitetului Executiv nu sunt valide.

„Din cauza unor vicii de procedură și a incompetenței unor angajați, Federația Română de Fotbal funcționează într-o profundă și ciudată ilegalitate. Conform actelor aflate în vigoare și certificate de Tribunalul București, actualul Comitet Executiv – cel care ia decizii de facto – nu există. De jure, cât se poate de oficial, președintele C Ex este Mircea Sandu, prim-vicepreședinte este Mitică Dragomir, iar componența acestuia este f diferită de ceea ce apare pe siteul instituției. Interesant e că Răzvan Burleanu este validat în funcția de președinte FRF de nici un an, cu toate că s-a ales în martie 2014. Actul pe care vi-l prezint mai jos, emis cu câteva luni în urmă la cererea unui membru al Adunării Generale, reflectă o situație care e valabilă și azi. Cert este că președintele FRF ar trebui să fie și președintele C Ex, conform Statutului. Ecuația e f greu de rezolvat. Grav e că fără să aibă autorizarea judecătorească și bălăcindu-se în nereguli, cei care "conduc" federația au luat deja sute de decizii care ar trebui să fie nule!
PS In noiembrie am scris pe larg despre ilegalitatea în care trăiește și COSR, care a preluat șmecherește "moștenirea" fostului COR și a încasat astfel fără niciun drept zeci de milioane de euro din bani publici”, a scris Dorin Chioțea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: