Evenimentul Zilei > Actualitate > Boingiu: „Transferul lui Vlad, un pariu de-al meu”
Boingiu: „Transferul lui Vlad, un pariu de-al meu”

Boingiu: „Transferul lui Vlad, un pariu de-al meu”

„Evenimentul zilei” a stat de vorbă cu Adrian Boingiu, selecționerul naționalei U-16 a României, lot al cărui căpitan este Vlad Dragomir.

Selecționerul ne-a declarat că transferul lui Dragomir la gruparea londoneză este „o normalitate” și că mijlocașul în vârstă de doar 16 ani este un jucător înzestrat cu calități unice în România. „Din punctul meu de vedere, acest transfer este o normalitate în ceea ce-l privește pe Vlad. Este unul dintre cei mai compleți jucători pe trei-patru generații de acum înainte. Pot spune că e un pariu de-al meu”, ne-a mărturisit Boingiu.

Faptul că Dragomir a dat în primăvara acestui an probe la Arsenal, i-a adus jucătorului multe probleme la formația sa, ACS Poli Timișoara, nemaiavând dreptul de a se mai antrena cu echipa de pe Bega. „Problemele lui la Timișoara nu au apărut imediat după ce a a dat probele la Arsenal, l-au mai primit o scurtă perioadă de timp. Însă, după ce a semnat au apărut aceste probleme, această tevatură. Probabil că cei de la ACS Poli au mers pe ideea «Să moară capra vecinului!». Din câte știu eu s-a mers și pe ideea să-l suspende”, a conchis Boingiu.