Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, și-a oficializat relația cu noua iubită

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, și-a oficializat relația cu noua iubită Bogdan Ionescu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, nu-şi mai ascunde relaţia pe care o are cu actuala iubită.  Acesta a divorțat de cea de-a doua soție, turcoaica Sheila, iar cum se iubeşte cu Raluca Paraschiv. 

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, nu îşi mi ascunde relaţia pe care o are cu Raluca Paraschiv. Acesta apare cu noua sa parteneră de viață, postând mai multe imagini cu ei. Reamintim că Bogdan Ionescu a fost căsătorit și cu Elena Băsescu, cu care are doi copii: Sofia și pe Traian Junior.

Bogdan Ionescu iubeşte din nou

După ce s-a despărțit de Sheila, Bogdan Ionescu, fostul ginerele al lui Traian Băsescu, s-a afișat tot mai des cu Raluca Paraschiv. În noaptea de Anul Nou, cei doi au publicat primele imagini în ipostaze romantice (foto).

Primele zvonuri referitoare la relația dintre Syda și Raluca Paraschiv au apărut încă de anul trecut. Cei doi s-au afișat împreună la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De atunci au ales să păstreze discreția până în noaptea de Revelion.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi nuntă

Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv. Sursa foto: Facebook

Bogdan Ionescu a petrecut Revelionul cu iubita lui, Raluca Paraschiv, la un hotel de lux din Poiana Brașov. Tot atunci, tânăra a publicat câteva fotografii cu Syda. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze romantice și foarte eleganți. Raluca este într-o rochie neagră lungă şi mulată,  iar Syda a ales un costum negru, cu cămașă și papion.

„La mulți ani 2024! Un an nou plin de bucurii, sănătate și reușite!”, e mesajul pe care l-a transmis Raluca Paraschiv, noua iubită a lui Bogdan Ionescu.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Raluca Paraschiv. Sursa foto: Facebook

Raluca Paraschiv a mai fost căsătorită

Raluca Paraschiv, noua iubită a lui Bogdan Ionescu, este de profesie make-up artist. În trecut, a fost căsătorită cu Alex Anton, dar totul s-a încheiat după numai 4 luni. Din relaţie a rezultat un băiețel, iar tânăra mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară.

Bogdan Ionescu a devenit celebru dup ce s-a însurat cu Eba, fiica cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. Din mariajul cu Elena Băsescu, încheiat în 2016, cei doi au doi copii: Sofia Anais şi Traian Junior.

După divorul de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu a mai avut o relație cu Sheila, care i-a dăruit o fiică în ianuarie 2022.

Bogdan Ionescu, despre  relația cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu a avut numai cuvinte de laudă în ceea ce priveşte relaţia pe care o are în prezent cu Elena Băsescu.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet', a mărturisit el.