Românii se întorc de la munte, însă vor sta mai mult pe drum.  Acestea sunt blocate cu zeci de mașini. Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule, valorile de trafic sunt ridicate. Locurile vizate sunt DN1, în stațiunile de pe Valea Prohovei, între Nistorești și Comarnic, dar și între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov.

Totodată, traficul este intens și între Predeal, asta pe sensul de mers către Ploiești. De asemenea, traficul este intens și în stațiunea Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către Ploiești. Cât despre stațiunea Predeal, acolo se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers.

În acest moment, s-a format o coloană de mașini în mișcare de la Centrul orașului Sinaia până la Bușteni. Pe sensul de mers către București, au început să crrească în mod considerabil valorile de trafic. S-a format o coloană de autovehicule în mișcare și la ieșirea din Azuga până la Bușteni. Polițiștii rutieri acționează pentru fluența traficului.

De asemenea, pe raza localității Azuga și Bușteni ninge slab, iar vântul viscolește zăpada.  În data de 25 decembrie, situața drumurilor Naționale și a autostrăzilor din România anunța evenimente rutiere, drumuri naționale și autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. De asemenea, și pe drumurile naționale și autostrăzi circulația era îngreunată.

Te-ar putea interesa și: