Evenimentul Zilei > Politica > Blaga: Dacă Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL
Blaga: Dacă Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL

Blaga: Dacă Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, referitor la faptul că Emil Boc o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie că, "dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid" şi a arătat că nu este "deloc demn acest demers".

Blaga a fost întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL cum apreciază faptul că primarul Clujului, Emil Boc, spune că susţine candidatul PMP Elena Udrea la Preşedinţie.

"Dacă domnul Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid şi nu are decât să susţină pe cine vrea! Nu este deloc demn un astfel de demers din partea domniei sale, mai ales că şi eu şi dumneavoastră l-am auzit iniţial că îl susţine pe domnul Iohannis. Ce l-a făcut să se schimbe vă rog să-l întrebaţi pe dânsul", a precizat Blaga.

Întrebat dacă ar trebui să ia măsuri ca preşedinte al PDL faţă de Boc, Vasile Blaga a arătat că "nu partidul este în dificultate", ci Emil Boc.

"Nu partidul este în dificultate, domnul Boc este în dificultate. Nu partidul i-a sugerat domnului Boc să aibă alte atitudini, domnia sa le-a avut. Partidul nu-i datorează nimic nimănui dintre noi, noi îi datorăm partidului. Dânsul a ajuns primar al Clujului sprijinit de PDL", a adăugat Vasile Blaga.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.