Editura Evenimentul si Capital

Familia lui Blaga, contract de 360.000 de lei în Petroșani

Firma Axis Security va păzi domeniul schiabil Parâng pentru următoarele 12 luni
Autor: | | 0 Comentarii | 2676 Vizualizari

O firmă deținută de cuscra fostului lider PNL Vasile Blaga a câștigat o licitație organizată de Primăria Petroșani pentru paza bunurilor de pe Domeniul schiabil din masivul Parâng, contractul fiind în valoare de 360.000 de lei, potrivit presei locale.

Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat din Petroșani a anunțat că firma Axis Security a câștigat licitația la care au depus oferte 10 firme. Axis Security este reprezentată de mama lui Andrei Ionuț Rudeanu, ginerele fostului lider PNL Vasile Blaga, scrie Informația Văii Jiului.

Valoarea contractului este mai mică decât estimarea primăriei, contractul scos la licitație fiind de 394.200 de lei.

Timp de 12 luni, firma va avea de îndeplinit următoarele condiții din contract:

Obiectivul 1. Telescaunul vechi constituit din 3 construcții distincte: stație plecare cu casierie, stație intermediară și stație terminus. Instalația de transport pe cablu (telescaunul) se întinde pe o lungime de 2280 m, are 22 stâlpi de susţinere și cablul de transport pe care sunt fixate scaunele. La acest obiectiv se impune prestarea serviciilor de pază cu personal atestat și avizat astfel: postul nr.1 – amplasat la staţia de plecare, post fix. Se va asigura paza la un program de 16 ore/zi, respectiv în intervalul orar 16:00–08:00. La postul fix nr.1 se va asigura paza la un program de 16 ore/zi pentru 365 zile/an, respectiv 5.840 ore/an/post.

Al doilea obiectiv: Instalația de transport pe cablu (telescaunul) se întinde pe o lungime de 2123 m în masivul Parâng și constă în 3 stații, respectiv de pornire, intermediară și sosire, stâlpii de susținere și cablul de transport pe care sunt fixate scaunele. La acest obiectiv se impune prestarea serviciilor de pază umană cu personal atestat şi avizat astfel:postul nr. 2 – amplasat la staţia de plecare, post fix. Se va asigura paza la un program de 16 ore/zi, respectiv în intervalul orar 16:00–08:00. Postul nr.3 – amplasat la staţia de sosire, post fix. Se va asigura paza la un program de 16 ore/zi, respectiv în intervalul orar 16:00–08:00. La cele două posturi fixe, se va asigura paza la un program de 16 ore/zi pentru fiecare post în parte pentru 365 zile/an, respectiv 11.680 ore/an pentru ambele posturi.

Obiectivul 3: Stația pompelor amplasată pe pârtia de schi ce coboară din masivul Parâng. La acest obiectiv se va realiza paza umană cu personal atestat și avizat la un singur post de pază, respectiv, postul nr.4 post fix, amplasat la staţia de pompe. Se va asigura paza umană permanentă la un program de 24 ore/zi. La postul fix nr.4 se va asigura paza la un program de 24 ore/zi pentru 365 zile/an, respectiv 8.760 ore/an/post.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI