Evenimentul Zilei > Actualitate > Bistriţa-Năsăud: subcomisar găsit împuşcat mortal la locul de muncă
Bistriţa-Năsăud: subcomisar găsit împuşcat mortal la locul de muncă

Bistriţa-Năsăud: subcomisar găsit împuşcat mortal la locul de muncă

O tragedie cutremurătoare a zdruncinat liniştea dintr-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud. Şeful de post a fost găsit împuşcat mortal la locul de muncă cu arma din dotare.

Ioan Tomoioagă, şeful postului de poliţie din comuna Petru Rareș a fost găsit, luni dimineaţă, împuşcat la locul de muncă. Din primele informaţii s-a stabilit că poliţistul s-ar fi sinucis, cauzele rămânând încă necunoscute. Tomoioagă a prezentat leziuni provocate prin împuşcare la nivelul pieptului. Descoperirea a fost făcută de un coleg de birou.

"În dimineaţa zilei de 25 aprilie, ora 8.00, şeful secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Petru Rareş a fost găsit de către un coleg în birou, cu leziuni prin împuşcare, la nivelul pieptului.  A fost anunțată ambulanța, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetari sub supravegherea Parchetului", a spus Alexandra Vereşezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, citează Mediafax. 

Ioan Tomoioagă avea 43 de ani şi era originar din oraşul Sînicolau Mare, judeţul Timiş. Acesta era căsătorit şi avea doi copii.