Un bilet la concert a costat între 90 şi 300 de lei, pentru zona VIP. Accesul la concert se va face dinspre zona Banca Naţională, de la ora 17.00, iar o oră mai târziu vor începe concertele din deschiderea evenimentului principal. În deschidere pe scenă vor concerta trupele Kumm, Les Elephants Bizzares şi Roadkill Soda, care vor întreţine atmosfera. Billy Idol va concerta începând de la ora 21.00. Spectatorii nu vor avea voie să între în spaţiul destinat concertului cu aparate foto şi băuturi.

Organizatorii concertului au decis în ultima clipă să mute locul de desfăşurare de pe Cluj Arena în Piaţa Unirii din centrul oraşului. După ce s-a luat această decizie, organizatorii au încercuit Piaţa Unirii cu garduri înalte, pe care au montat o pânză netransparentă, astfel încât cei care preferă să stea pe trotuare şi să asiste la concert să nu vadă nimic.

Acest lucru i-a nemulţumit pe o parte dintre protestarii care au fost activi în timpul protestelor anticianuri care au avut loc în Cluj Napoca. Acum, o parte dintre tineri au anunţat pe diferite site-uri de socializare că se vor lega cu lanţuri de gardurile care împrejmuiesc zona concertului, în semn de protest.