Evenimentul Zilei > Monden > Bilet câștigător de loterie, pierdut într-o parcare. Peste 1 milion de dolari, călcați în picioare
Bilet câștigător de loterie, pierdut într-o parcare. Peste 1 milion de dolari, călcați în picioare

Bilet câștigător de loterie, pierdut într-o parcare. Peste 1 milion de dolari, călcați în picioare

Un bărbat din Tennessee a reușit să-și întoarcă norocul, care părea că i-a fugit din cale. Totul a avut loc după regăsirea biletului câștigător de loterie în valoare de 1 milion de dolari într-o parcare. "Am fost uimit. Nu mi-a venit să cred", a spus Nick Slatten, care a cumpărat biletul câștigător de la un magazin alimentar local la 10 martie, cu o zi înainte de extragere.

Un bărbat din Tennessee a reușit să-și întoarcă norocul, care părea că i-a fugit din cale. Totul a avut loc după regăsirea biletului câștigător de loterie în valoare de 1 milion de dolari într-o parcare. Rezident Sparta, Nick Slatten a aflat pe 11 martie că a câștigat cu toate numerele de pe un bilet de loterie în valoare de 1.178.746 dolari, a declarat Tennessee Education Lottery într-un comunicat, relatează Hufftington Post .

”Am fost uimit. Nu mi-a venit să cred”, a spus Nick Slatten

„Am fost uimit. Nu mi-a venit să cred”, a spus Nick Slatten, care a cumpărat biletul câștigător de la un magazin alimentar local la 10 martie, cu o zi înainte de extragere. Slatten s-a repezit la locul de muncă al logodnicei sale pentru a împărtăși știrile, apoi a continuat să facă calculele privind repartizarea banilor, inclusiv a discutat cu fratele său pentru a cumpăra o mașină, urmând apoi o oprire pentru prânz. În doar o oră, Slatten a trecut de la extaz la panică când și-a dat seama că nu mai are biletul câștigător.

Biletul nesemnat pierdut ar fi putut fi , teoretic, revendicat de oricine care l-ar fi ridicat de jos din parcare

Pentru a elucida ceea ce se întâmplă într-o situație excepțională, dacă un jucător pierde un bilet nesemnat, oricine îl poate revendica, a declarat loteria. Astfel, absolut oricine ar fi găsit biletul și l-ar fi luat de jos, l-ar fi putut revendica prin valoarea lui la loterie. Așa că Slatten a început imediat să-și refacă traseul din ziua anterioară, mergând în cele din urmă înapoi la magazinul de piese auto unde a văzut biletul zăcând în parcare.

„Este un bilet de un milion de dolari, și cineva a călcat chiar peste el”, a spus Nick Slatten. El a fost capabil să-și recupereze biletul – cu sufletul la gură – și de a pretinde premiul său. Cu câștigurile, Slatten a declarat la loterie, că el și logodnica lui intenționează să continue să lucreze, să-și remodeleze mașinile lor și să cumpere o casă proprie, precum și să facă investiții. El a spus că cuplul speră să trăiască viața acum fără „o mulțime de griji.”