Evenimentul ZileiActualitateBijuteriile soților Ceaușescu. Cum arată ceasul pe care l-a avut la mână dictatorul, în ziua execuției

Bijuteriile soților Ceaușescu. Cum arată ceasul pe care l-a avut la mână dictatorul, în ziua execuției

Bijuteriile soților Ceaușescu. Cum arată ceasul pe care l-a avut la mână dictatorul, în ziua execuției
Nicolae Ceaușescu a fost fan Rolex. Sau cel puțin, nu a avut de ales, având în vedere faptul că ceasul cu care a fost executat la Revoluție l-a primit de la soția sa, Elena Ceaușescu. 

În cadrul emisiunii „News Magazine” de la Antena 3 a fost prezentat un ceas similar purtat de către Nicolae Ceaușescu la Revoluție, în ziua în care a fost judecat și asasinat. Mai exact, este vorba despre un Rolex auriu, despre care amatorii teoriei conspirației spun că avea și un sistem de emisie-recepție.

Ceasus purtat de către Nicolae Ceaușescu, primit de la soția sa, a fost confiscat de procuratură imediat după execuție, la ora 14:45, la Târgoviște. De asemenea, a fost prezentată și o brățară similară cu cea a Elenei, purtată în decembrie ’89.

Brățara pe care a purtat-o Elena Ceaușescu a primit-o cadou din partea dictatorului, în 1989, la Cazinoul din Sinaia. Pe spatele bijuteriei era inscripționat numele ei și data nașterii.

Foto: Antena3


Accesează: