Evenimentul Zilei > International > Biden și democrații nu pot câștiga alegerile insultându-i pe americani
Biden și democrații nu pot câștiga alegerile insultându-i pe americani

Biden și democrații nu pot câștiga alegerile insultându-i pe americani

Nu există o insultă mai mare pentru americani decât să le fie ignorate dorințele lor privind imigrația, să le arzi steagul, să le rupi Constituția și să scuipi pe mormintele celor dragi în timp ce acționezi pentru a-i deposeda de exact a ceea ce persoanele dragi lor au luptat pentru a le păstra

O analiză American Thinker denunță ceea ce consideră a fi „ura” democraților față de tot ce înseamnă a fi american și tendința contracandidatului lui Donald Trump, Joe Biden, de a transforma țara și de a o nivela în numele „normalității” din mandatul lui Barack Obama.

Sub oblăduirea socialiștilor care conduc Partidul Democrat, Biden ia partea teroriștilor  Antifa și anarhiștilor Blac Lives Matter care jefuiesc și distrug cartierele comunității de culoare.

„Nimănui nu-i place să fie insultat în timp ce e atacat pentru că nu poartă masă și i se fură portofelul pentru a-i plăti pe democrați să conducă orașele lor în faliment”, se arată în acest articol, tradus și de Tribuna Românească, pe care-l prezentăm integral:

„Jeb Bush l-a mustrat odată pe candidatul Trump, afirmând sarcastic că un new yorkez nu poate ajunge la Casa Albă insultând.

Bineînțeles că Jeb Bush greșea. Se dovedește că-ți poți pava calea spre președinție atât timp cât insulți aceeași oameni pe care americanii visează să-i insulte și ei, de asemenea.

Donald Trump i-a insultat pe închinătorii mamonei din D.C. care au vândut muncitorii americani Chinei comuniste și 68% dintre americani au fost de acord.

A insultat o clasă de politicieni care nu a făcut altceva decât să susțină și să instige imigrația ilegală la frontiera de sud, iar 57% dintre americani au fost de acord.

Trump a insultat autointitulații preoți ai corectitudinii politice și 65% dintre americani au fost de acord. A insultat guvernul american care a cheltuit mai mult timp și bani luptând în războaie străine decât în construirea de poduri, repararea drumurilor și construirea de aeroporturi de ultimă generație acasă, în America, și 58% dintre americani au fost de acord.

Uneori, Trump o făcea cu un discurs bine pregătit, alteori cu o expresie de miting electoral, iar alteori cu o ironie de curtea școlii care se lipea strâns de adversarul politic. Ceea ce nu a făcut niciodată a fost să insulte fără discriminare și nu și-a îndreptat niciodată furia către poporul american.

Ceea ce a înțeles întotdeauna președintele Trump și ceea ce Democrații au găsit prea greu de înțeles, este că „arta insultării” funcționează doar atunci când vizezi un număr mic de oameni care dețin toată puterea, nu marea majoritate a americanilor fără putere.

Hillary Clinton a numit jumătate de America „deplorabilă” și „iremediabilă”, iar cei din Pennsylvania, Wisconsin și Michigan știau că la ei se referă.

Jemele Hill este sigură că fiecare votant Trump este în mod inerent rasist, iar americanii săturați să fie jigniți de către televiziunile lor au decis să scoată definitiv din viețile lor ESPN, CNN și MSNBC.

NFL și Team USA și alți sportivi trădători au decis să întoarcă spatele imnului național pe care îl cântăm în onoarea sacrificiului tuturor înaintașilor noștri și promisiunii unității naționale pentru generațiile viitoare, sportivi care pot fi surprinși să constate că americanii nu au nevoie să omagieze sportivii care nu aduc omagii eroilor.

Iar Joe Biden, intrat în cursa pentru Casa Albă sub pretextul întoarcerii națiunii la „normalitatea” anilor Obama, a decis să îmbrățișeze deschis ura Democraților față de tot ceea ce înseamnă american, promițând o „transformare fundamentală” a țării cum nu s-a văzut.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: