Evenimentul Zilei > Actualitate > Biden pornește războiul cu Putin! UE pare să fi ales tabăra
Biden pornește războiul cu Putin! UE pare să fi ales tabăra

Biden pornește războiul cu Putin! UE pare să fi ales tabăra

Administrația Biden se pregătește să impună noi sancțiuni la adresa Rusiei. Acestea au scopul de a penaliza otrăvirea și încarcerarea opiozantului Alexei Navalnîi,

Biden pornește războiul cu Putin! Implementarea noilor sancțiuni se va face în coordonare cu UE, afirmă oficiali ai administrației Biden. Măsurile și calendarul exact vor fi stabilite de SUA și UE în zilele următoare.

Biden pornește războiul cu Putin!

Prin aceste sancțiuni, Administrația Biden încearcă să transmită un „mesaj puternic” cu privire la drepturile omului și importanța acțiunii alături de aliați.


China își testează armele secrete pe indieni!  Pot paraliza o țară întreagă!


De asemenea, există planuri cu privire la modul în care vor fi abordate și alte provocări ridicate de Rusia, susțin sursele citate.
Una dintre opțiuni este un ordin executiv axat pe Rusia, care ar declanșa sancțiuni asupra țării pentru multiple atacuri asupra democrației în SUA și a personalului american – inclusiv teribilul atac cibernetic SolarWinds .

Biden pornește războiul cu Putin! Sancțiunile sunt numai începutul

Casa Albă și Departamentul de Stat nu au răspuns deocamdată solicitării presei de a comenta pe marginea informațiilor obținute pe surse,

În discuția telefonică pe care a avut-o cu președintele rus Vladimir Putin în ianuarie. președintele american Joe Biden a abordat subiectul activităților rău intenționate ale rușilor.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a declarat că „intenția lui Biden a fost, de asemenea, de a clarifica faptul că Statele Unite vor acționa ferm în apărarea intereselor naționale  ca răspuns la acțiunile maligne ale Rusiei”.


Ce ne pregătesc bancherii? Euro nu poate supraviețui fără un „stat unic”!


Aceste sancțiuni vor marca o schimbare majoră față de politicile lui Donald Trump., care a refuzat să impună sancțiuni pentru otrăvire și a evitat o confrunre directă cu Rusia.

SUA nu a impus nicio sancțiune Rusiei pentru otrăvirea lui Navalny, dar UE a făcut-o încî de anul trecut.

Acum, se așteaptă ca SUA să aplice sancțiuni suplimentare, astfel încât SUA și UE să se afle pe picior de egalitate atunci când vine vorba de impunerea unui cost pentru Rusia.
Sancțiunile vor viza atât persoane fizice, cât și entități, susțin oficialii Administrației Biden, notează CNN.

Imnul lui Satan, la Eurovision. Scandal uriaș. S-au făcut arestări