Evenimentul Zilei > EVZ Special > Biden a uitat iar pe ce lume se află. Momente de un penibil absolut
Biden a uitat iar pe ce lume se află. Momente de un penibil absolut

Biden a uitat iar pe ce lume se află. Momente de un penibil absolut

Bătrânețea nu iartă pe nimeni, nici măcar pe președintele SUA. Joe Biden a avut un nou un moment de rătăcire, de data aceasta în timpul unei reuniuni oficiale transmise live de CNN.

Biden a uitat iar pe ce lume se află. În vreme ce presa din lumea întreagă se ocupă de suferințele tinerei Meghan Markle, președintele SUA demonstrează că declinul său mental se agravează pe zi ce trece.

Problema pare cel puțin tot astât de gravă, dacă ce ne gândim ce arsenal nuclear are la dispoziție președintele SUA,

Biden a uitat iar pe ce lume se află

În intervenția sa de Ziua Internațională a femeii, președintele  a uitat cum se numește Pentagonul , Nici numele secretarului Apărării din SUA, Lloyd Austin, nu și l-a amintit. Imaginile le puteți vedea aici.

Momentele de rătăcire  par să apară din ce în ce mai des.


„Vom face Tel Avivul una cu pământul”! De aici începe războiul mondial!


În timpul unei apariții publice de săptămâna trecută, Joe Biden a murmurat la un moment dat „Ce fac eu aici?”.

Memoria i-a jucat și atunci feste, Biden uitând numele unor politicieni democrați cu care colaborează de decenii.

Gurile rele de pe Twitter insinuează că staff-ul de la Casa Albă e instruit să limiteze orice posibilitate ca președintele să se facă de râs în transmisiile televizate. Astel, când Biden se arată gata să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, transmisiunea de la Casa Albă se întrerupe brusc.

Biden a uitat iar pe ce lume se află Kamala Harris începe să-i preia responsabilitățile

În ediția sa de luni, Washington Post a remarcat că vicepreședintele Kamala Harris joacă un „rol neobișnuit de important” în conturarea politicii externe a SUA, Ea discută cu lideri mondiali, independent de președinte, și a fost deosebit de vocală la discuțiile despre răspunsul pe care SUA trebuie să-l dea provocărilor Iranului, De asemenea, Harris și-a spus părerea și în privința sancțiunilor aplicate unor oiciali saudiți pentru uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi.


Scandal mondial în urma spectacolul demonic. Blasfemia de la San Remo


Biden a uitat iar pe ce lume se află. Democrații vor să-i ia butonul nuclear

Tot de declinul mental al președintelui pare legată și o altă ințiativă. La sfârșitul lunii februarie, zeci de democrați din Camera Reprezentanților i-au cerut lui Biden să renunțe la autoritatea de a utiliza arme nucleare.

Două săptămâni mai târziu, senatori din ambele partide au redactat o propunere legislativă destinată să elimine puterea lui Biden de a lansa operațiuni militare fără a solicita mai întâi aprobarea Congresului.

Erdogan le caută pricină ayatollahilor! Încă un focar de conflict