Bianca Drăgușanu nu mai suportă condițiile grele de la “Asia Express“, acolo unde a făcut echipă împreună cu sora ei. Vedeta este pe punctul de a claca, moment care se va vedea în această seară la TV. Fără transport asigurat, cazare și mâncare, cu doar un dolar pe zi, vedetele încep să conștientizeze că situațiile extreme nu se vor opri curând în Asia Express, scrie Cancan.

„În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Cu nervii întinși la maximum, epuizată și nemâncată, Bianca Drăgușanu s-a răstit la jurat. A aruncat în stânga și în dreapta cu înjurături și a fost la un pas de a renunța la competiție. Iată că Bianca Drăgușanu a explicat și motivul pentru care și-a ieșit din fire la TV. „Am început să zic pe gură lucruri condimentate. Nici în românește nu-mi aduc aminte să-ți enumăr acum condimente. Eram pornită rău de tot. L-am învățat eu pe el cum se zice în românește, că i-am zis de câteva ori cum se zice la nucșoară și nu m-a înțeles.

Atât m-a enervat cu nucțoara lui și m-a călcat pe coadă. Tu mă pui pe mine să zic în limba ta condimente pe care eu nu le știu nici în limba mea? Mi-am pierdut răbdarea și i-am zis, într-un limbaj colorate care mă caracterizează atunci când sunt obosită și nervoasă, i-am zis pe condimente care nu se pot da la televizor, dacă ai un limbaj adecvat și un comportament civilizat așa cum îl am eu”, a spus Bianca Drăgușanu.