Bianca Drăgușanu vrea să intre în politică

Bianca Drăgușanu vrea să intre în politică Prima poză cu Bianca Drăgușanu după operație. Este de nerecunoscut. Sursa foto: Facebook- Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu a anunțat că se va implica în politică pentru că niciun politician n-a reușit să ajute România. Iubita lui Gabi Bădălău a mai spus că va fi foarte atentă la alegerile din 2024.

Bianca Drăgușanu a anunțat că se va implica la maximum în politică. Iubita lui Gabi Bădălău i-a criticat pe cei de la conducere, inclusiv pe președintele României, Klaus Iohannis, și a spus că va fi foarte atentă la alegerile din 2024.

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bianca Drăgușanu îi dă dreptate Danei Budeanu

Iubita lui Gabi Bădălău a mai spus că Dana Budeanu are dreptate și că niciun politician n-a făcut nimic pentru țară. Ea a declarat că România nu are nevoie de o paradă și că totul este o ipocrizie.

Dana Budeanu. Tot ce zice femeia asta asumată… jur că are dreptate! Trăim într-o țară în care să fii român nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce aveți nevoie de pregătiri pentru paradă? Ce vreți să ne arătați, cât de rău stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai ales o dată Vreau să faceți un video în care să le spuneți ceva celor care se implică în paradă.”, a mai spus Drăgușanu.

 Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara. Sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu, critici la adresa lui Iohannis

Fosta prezentatoare a mai declarat că președintele Klaus Iohannis nu a dus niciun beneficiu acestei țări și că speră să nu mai fie la conducere.

„Nu mai pot eu! Am făcut ceva? Vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană mare, maică-mea. Puteți să o luați să stea la bârfe cu nevasta”, a declarat iubita lui Gabi Bădălău.

S-a săturat de traficul din Capitală

Ea a mai spus că politicienii trebuie să rezolve traficul din Capitală. Aceasta nu consideră că este normal ca bucureștenii să petreacă ore în șir în trafic.

„Dacă trăiești în București, poți să-ți pierzi jumătate din viață în trafic. Stai efectiv, rupi Instagramul, TikTok-ul, și aștepți să treacă timpul. Se merge cu 2 km/h…”, a mai spus vedeta pe Instagram.