Ea a ajuns să aibă probleme de sănătate din cauza silicoanelor, care erau vechi și au produs acumulări de lichid. Acum, medicii sunt nevoiți să i le scoată pentru a preveni o îmbolnăvire gravă, chiar mortală.

Într-o situație similară s-a aflat și actrița Eugenia Șerban. Aceasta și-a pus silicoane, dar apoi s-a îngrășat și a trebuit să le scoată. Însă din toată această procedură s-a ales cu un sân necrozat.

Și cântăreața Ruby a avut grave probleme de sănătate din cauza „îmbunătățirilor” la sâni. Ea a povestit că nu a purtat bustiera medicală după operație, așa cum i-a fost prescris de medici. Mai mult, a ținut un concert a doua zi după ce își „tunase” bustul și i s-a deschis operația.

Alina Pușcaș, de asemenea, a ajuns la urgență pentru că n-a respectat regulile după operația de protezare cu silicon. Vedeta mondenă a ajuns la infecție, tuburi de dren și încă o operație.

Medicii atrag atenția că implanturile cu silicon pot produce probleme grave de sănătate și pot duce chiar la cancer de sân.

Te-ar putea interesa și: