UPDATE:  „Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, a spus Alex Bodi.


Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu s-au certat la ieşirea dintr-un club. la un moment dat, Bianca Drăguşanu pare că ar fi fost agresată de soţul ei.

Cancan a prezentat imagini din care se vede cum, în jurul orei 23:30, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi părăsesc luxosul restaurant din zona Herăstru și se îndreaptă destul de agitați spre parcarea localului. După ce au parcurs doar câțiva pași, de la ieșirea din local până-n parcare, bărbatul o agresează pe Bianca.

Imediat după ce este lovită de soțul ei, Bianca încearcă să riposteze și se agață de acesta. Cum este un bărbat plin de mușchi, Alex Bodi reușește cu ușurință să o ia pe soția lui pe sus și să se îndrepte spre ieșirea din parcare.