Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu a făcut un anunț bombă. Toți au rămas fără reacții când au citit
Bianca Drăgușanu a făcut un anunț bombă. Toți au rămas fără reacții când au citit

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț bombă. Toți au rămas fără reacții când au citit

Deși au avut o relație de dragoste frumoasă, Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu ,vedeta explicând de ce nu s-a măritat cu creatorul de modă

Dezvăluiri de ultima oră despre fosta relație amoroasă dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu! Bianca Drăgușanu a avut o viață amoroasă plină de episoade tumultuoase , ea având de-a lungul timpului  mai mulți iubiți celebri din showbiz.

Unul din ei a fost celebrul designer Cătălin Botezatu, cu care vedetă a avut o relație la începutul anului 2000., ei doi apărând în public, scrie tacataca.prosport.ro.  La scurt timp după ce relația lor a fost făcută publică , Bianca Drăgușanu a fost numită ‘Blondă lui Bote’. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste, dar care nu a rezistat. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune.

Creatorul de modă  Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa blondei, spunând că o respectă  foarte mult.

,,Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă”, a declarat  Bote pentru WOWbiz.ro.

Și Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de apreciere despre fostul ei iubit , ea totuși refuzând să se căsătorească cu el. ,,I-aș spune că, atunci când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație’, a mărturisit  vedetă, în urmă cu câțiva ani. Bianca Drăgușanu a mai fost măritată cu Victor Slav, iar acum cu Alex Bodi, ea fiind decisă să divorțeze și de cel de al doilea ei soț.