Betty Stoian trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Cătălin Vişănescu, de mai bine de 3 ani. Acesta urmează să îi devină soţ, iar cei doi par mai apropiaţi ca niciodată. Cu toate acestea, Betty, despre care se vorbeşte că ar fi însărcinată l-a dat în judecată pe iubitul său, pentru a primi o autorizație de căsătorie înaintea vârstei de 18 ani, conform Antena Stars.

În acest proces, Betty, reprezentată de Florin Salam, este petent, în timp ce iubitul Cătălin Vișănescu este pârât. Acțiunea a fost deschisă în instanță, cu Primăria Sectorului 3 drept autoritate tutelară, scrie Spy News.

Legea susține că o căsătorie cu un minor implicat este posibilă numai în anumite circumstanțe: minorul trebuie să aibă 16 ani împliniți, trebuie să prezinte un aviz medico-legal, să primească aprobarea părințiilor și o autorizare din partea autorității tutelare. Instanța poate permite căsătoria de acest tip, dacă minora se află într-o relație de concubinaj, locuiește alături de respetivul concubin și este însărcinată, ultim detaliu ce ridică suspiciuni asupra unei posibile sarcini a lui Betty Stoian, mai scrie sursa citată.