Beth Chapman a murit la doar 51 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Vedeta a fost diagnosticată cu această boală incurabilă în 2017.

Aceasta a apărut ani la rând, alături de soțul ei în celebrul show „Dog, vânătorul de recompense”. 

În 2017, vedeta a fost diagnosticată cu cancer la gât, în stadiul II. Boala a fost în remisie, dar a reapărut în luna noiembrie a anului trecut. Beth Chapman a reluat tramanetul cu citostatice, însă luna trecută a renunțat. În luna aprilie, vedeta a fost internată în spital din cauza unor probleme de respirație. Din păcate, într-un final, vedeta a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață la 51 de ani.

„În Hawaii, în perioada asta din an, Beth obișnuia să escaladeze muntele. Doar că astăzi, ea a escaladat spre Rai. Totți te iubim, Beth. Ne vedem pe lumea cealaltă.”, a fost mesajul transmis de soțul lui Beth, conform CNN.

Beth și Dog au devenit vedete după debutul show-ului „Dog, vânătorul de recompense” a debutat în 2003. Show-ul s-a încheiat în 2012, iar apoi au făcut un alt show: „Dog și Beth, la vânătoare”, care a durat până în 2015. Apoi, cuplul a făcut o pauză de la TV și în acel moment … Beth a candidat pentru funcția de președinte al agenților profesioniști de salvare din Statele Unite și a câștigat. Apoi, Beth și soțul ei au filmat un nou spectacol, „Dog’s Most Wanted”.