Beth Chapman a reluat tratamentul cu citostatice, însă luna trecută a renunțat. În luna aprilie, vedeta a fost internată în spital din cauza unor probleme de respirație. Din păcate, într-un final, Beth Chapman a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață la 51 de ani.

Vedeta a murit într-un spital din Honolulu, după ce a fost plasată într-o comă indusă medical.

„În Hawaii, în perioada asta din an, Beth obișnuia să escaladeze muntele. Doar că astăzi, ea a escaladat spre Rai. Totți te iubim, Beth. Ne vedem pe lumea cealaltă”, a fost mesajul transmis de soțul lui Beth, potrivit cancan. 

Beth și Dog au devenit vedete după debutul show-ului „Dog, vânătorul de recompense” a debutat în 2003. Show-ul s-a încheiat în 2012, iar apoi au făcut un alt show: „Dog și Beth, la vânătoare”, care a durat până în 2015. Apoi, cuplul a făcut o pauză de la TV și în acel moment … Beth a candidat pentru funcția de președinte al agenților profesioniști de salvare din Statele Unite și a câștigat. Apoi, Beth și soțul ei au filmat un nou spectacol, „Dog’s Most Wanted”.

Beth a fost cel mai tânăr vînător de recompense din istoria Colorado, când a primit licența avea vârsta de 29 de ani. Recordul ei a fost acum depășit de fiica sa vitregă, Lyssa Chapman, care a obținut licență la vârsta de 19 ani.