Berlusconi, internat de urgență. Ce s-a întâmplat în timpul congresului PPE

Berlusconi, internat de urgență. Ce s-a întâmplat în timpul congresului PPE

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a căzut și s-a accidentat grav după ce a căzut în sala unde se desfășura o reuniune politică.

La finalul congresului Partidului Popular European, de la Zagreb, Berlusconi a alunecat și s-a lovit grav la șold și picior. La congres a participat și o delegație de la PNL, între care și europarlamentarul Rareș Bogdan. Berlusconi a luat cuvântul de la microfonul oficial și a avut un discurs aplaudat de cei prezenți.

După ce a căzut, fostul premier italian a fost transportat de urgență, cu avionul la spitalul La Madonnina din Milano, unde a fost internat pentru câteva zile. ''Şoldul, clavicula, tibia sau alte oase nu au fost fracturate. Adevărul este că e vorba doar despre o foarte simplă vânătaie'', au precizat surse medicale, citate de presa din peninsulă.

Silvio Berlusconi a fost prim-ministru al Italiei în trei rânduri, dar cariera sa politică a fost afectată de grave acuzaţii de corupţie şi de scandaluri sexuale, primind o condamnare de patru ani de închisoare, cu executare, pentru fraudă fiscală. În 2016, el a suferit o intervenţia chirurgicală pe cord, iar în acest an a fost operat din cauza unei hernii inghinale şi a unei afecţiuni intestinale.

Ne puteți urmări și pe Google News