El a povestit colegilor săi de la emisiunea de umor în care face parte din juriu cum a ajuns să fie infestat cu cumplitul virus. În plus, Bendeac a detaliat și simptomele pe care le-a avut și faptul că a slăbit câteva kilograme bune.

„Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a avud covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoară că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timișoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu covid. Simptomele au început la mama și la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătușă și un unchi au intrat în spital.

S-a manifestat în funcție de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama și tata au avut aceleași simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musuclare extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam deloc gust și miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile”, a mărtusit Mihai Bendeac.

Mărturisirea a venit ca o bombă pentru colegii lui. Deoarece este cunoscut pentru glumele sale din trecut, ei au crezut că nu vorbește serios la început, scrie wowbiz.ro.