Popularul actor de film şi stand-up a dat una dintre cele mai importante lovituri de imagine din cariera lui datorită episodului 16 din MCN Podcast, în l-a avut invitat pe Mihai Bendeac.

Agerpres a citat un comunicat de presă în care se arată că pe aceeaşi listă se află nume cunoscute pe plan mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier sau Tim Gabel.

„În primul rând mă bucur că un podcast românesc a ajuns lângă cele mari şi în al doilea rând mă bucur că este podcastul meu cel care a făcut asta.

Îi mulţumesc lui Mihai că a vrut să stea în faţa mea şi să fie vulnerabil, dar le mulţumesc tuturor invitaţilor mei, indiferent de view-uri, a fost un prim sezon în care eu unul m-am simţit excelent.

Nici măcar nu speram să ajung atât de relaxat în faţa unor oameni pe care îi admir, dar am reuşit.

Le mulţumesc, nu în ultimul rând, oamenilor care s-au uitat. E mare lucru că este apreciat genul acesta de conţinut de un număr copleşitor de oameni.

Ne vedem în sezonul următor care începe (sper eu) în septembrie.

Îndemn pe toată lumea să urmărească şi podcasturile în care nu sunt invitate persoane publice, sunt la fel de interesante şi întâlnirile la fel de preţioase. Sărbători fericite, să ne revedem sănătoşi”, a declarat Micutzu pentru sursa citată.

Podcastul lui Micutzu cu Mihai Bendeac, se situează pe locul al 16-lea la nivel mondial.