Evenimentul Zilei > Actualitate > Semn de BELSUG în TELEORMAN. Plouă în sala de sport din ALEXANDRIA
Semn de BELSUG în TELEORMAN. Plouă în sala de sport din ALEXANDRIA

Semn de BELSUG în TELEORMAN. Plouă în sala de sport din ALEXANDRIA

Presa din Teleorman semnalează că în județul lui Liviu Dragnea doar un stadion de 14 milioane de lei mai lipsește, în rest totul este pus la punct.

Peste 20 de milioane de lei au costat lucrările de modernizare a sălii polivalente din Alexandria, capitala județului Teleorman. La nici trei luni de la inaugurare, ploaia de acum câteva zile, acoperișul a cedat. Parchetul s-a umflat și va trebui schimbat.

Milioane de lei, cheltuiți pentru o lucrare de mântuială. De la jumătatea lunii mai, Alexandria are o nouă sală a sporturilor. La ceremonia de inaugurare au luat parte toate oficialitățile județului, dar și reprezentanți ai Guvernului. Printre ei s-au aflat vicepremierul Sevil Shhaideh și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, dar și secretarul de Stat in Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Adrian Gâdea.

Cu toate că dispune de dotări moderne, lucrarea a fost făcută prost. După fiecare ploaie, acoperișul cedează, iar interiorul se transformă într-un adevărat bazin. Mai mult, cluburile sportive din județ, care se antrenează acolo, se plâng că aerul condiționat nu funcționează, iar în zilele caniculare încăperea se transformă în saună.

Citește mai mult AICI

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: