Îl bei cu plăcere, îl consideri sănătos, DAR ÎŢI BAGĂ CANCERUL ÎN ORGANISM. Secretele ascunse ale unei industrii murdare

Îl bei cu plăcere, îl consideri sănătos, DAR ÎŢI BAGĂ CANCERUL ÎN ORGANISM. Secretele ascunse ale unei industrii murdare

Un aliment pe care-l consumăm cu toții ne poate îmbolnăvi grav. Laptele contribuie la apariția unui număr mare de afecțiuni, spre deosebire de produsele din lapte fermentate, cum ar fi iaurtul sau brânza care sunt bune pentru sănătate, susțin specialiștii.

Un studiu din Suedia a comparat rata de mortalitate a femeilor care au consumat trei pahare de lapte zilnic și cea a femeilor care au consumat doar un pahar sau deloc.

 

Rezultatele au arătat că rata de mortalitate era de două ori mai mare pentru consumatorii de lapte, decât față de celălalt grup. Femeile care au consumat mai mult lapte au prezentat o stare mai precară a sănătății oaselor față de femeile din celălalt grup.

 

Este interesant faptul că nu a fost vorba de produsele lactate în general, ci de lapte în particular, din moment ce rata de mortalitate a fost mult mai mică pentru femeile care au consumat iaurt sau brânză, având și oasele mult mai sănătoase.

 

Iată câteva dintre motivele pentru care cercetătorii acestui studiu ne sfătuiesc să renunțăm la laptele de vacă:

În primul rând, s-a demonstrat că proteina principală din lapte s-a demonstrat că este cancerigenă.

În plus, laptele este cel mai comun aliment care produce alergii din întreaga lume.

Pe de altă parte, D-galactoza este un component al laptelui care cauzează inflamații.

Este bine de știut că un consum regulat de lapte crește riscul de apariție a acneei, conform unui studiu făcut de cercetătorii britanici.

Totodată, numeroase studii au demonstrat că laptele se află în legătură cu șanse crescute de dezvoltare a cancerului la prostată, cancerului ovarian, infecții ale urechilor și constipație.

Un alt motiv pentru care laptele ar trebui eliminat din alimentație este faptul că, persoanele care consumă lapte frecvent sunt predispuse la scleroza multiplă.

Nu în ultimul rând, proteina inclusă în produsele din lapte poate crește nivelul de IGF-1, conectat cu diverse tipuri de cancer, scrie kilocalorii.ro.

 

Ne puteți urmări și pe Google News