Momentul în care cei doi s-au pupat a făcut furori pe reţelele de socializare, la fel şi reacţia vedetei de 71 de ani. Așa cum se vede în imagini, se pare că Beckham şi John s-ar fi sărutat pe gură, iar englezii nu puteau să rateze acest moment inedit. Celebrul cântăreţ a avut ulterior o reacţie care stârnit controverse.

Și asta nu e tot. Fostul fotbalist legendar al lui Manchester United şi Real Madrid a mai făcut gafă, scrie Daily Mail. David Beckham a fost filmat în timp ce mesteca gumă, iar gestul său a atras criticile internauţilor.

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsătorit religios, sâmbătă, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Prințul Harry i-a şoptit vrăjit, lui Meghan- “arăți minunat”, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta lor de poveste, din capela castelului Windsor. Mârâi şi-au zâmbit cu dragoste și s-au ținut de mână când au schimbat jurăminte, la altar.

După ceremonia religioasă s-au sărutat cu tandrețe pe treptele capelei. Apoi, au pornit într-o plimbare cu caleașca pentru a saluta mulțimea. De acum, cei doi sunt Ducele şi Ducesa de Sussex.