Evenimentul ZileiJustitieSMS-urile care pot să îl ARUNCE, din nou, pe Gigi Becali la ÎNCHISOARE. Dezvăluiri PICANTE făcute din spatele gratiilor

SMS-urile care pot să îl ARUNCE, din nou, pe Gigi Becali la ÎNCHISOARE. Dezvăluiri PICANTE făcute din spatele gratiilor

SMS-urile care pot să îl ARUNCE, din nou, pe Gigi Becali la ÎNCHISOARE. Dezvăluiri PICANTE făcute din spatele gratiilor
Gigi Becali și Federația Sindicatelor din cadrul ANP se află în plin război după ce luni a fost cerută revocarea eliberării condiționate a patronului FCSB.

Toată situația a degenerat după ce Gigi Becali a trimis mai multe mesaje către directorul Penitenciarului Jilava, considerate a fi o amenințare la adresa acestuia, pentru că Victor Becali nu a fost învoit.

Gigi Becali nu a reacționat în primă instanță, preferînd să spună doar că nu are emoții. Ulterior, într-o intervenție la B1TV, patronul de la FCSB a dat mai multe detalii. Unele care se pot răsfrînge asupra conducerii de la penitenciar. Latifundiarul a afirmat că o cunoaște pe directoarea de la Penitenciarul Jilava. Atât de bine, încît cei doi au jucat și table împreună. O activitate care, se presupune, că nu trebuia să aibă loc între un membru al conducerii și un deținut.

"Pe directoare o cunoșteam. Am jucat table cu ea în pușcărie și o cunoșteam. A vrut să mă țină la Jilava, să nu mă mute la Poarta Albă, că ne plimbam noi cu șareta.

I-am trimis un mesaj și am întrebat-o de ce distruge oameni, că în loc să îi dea învoire acasă lui Victor Becali, îi dă pachet și vizită. I-am scris «Nu vă gândiți că va veni judecata lui Dumnezeu și o să plătiți atunci nota de plată?». Asta e amenințare? Sunt atât de idiot să o ameninț prin mesaje și să las scris? Cereți mesajele", a spus Becali la B1TV, potrivit ziare.com.

Pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, directorul Penitenciarului Jilava este Cristian Velicea, iar ca director adjunct figurează Cristina Toroc.

 


Accesează: