Latifundiarul din Pipera îi dă ca exemplu pe fanii dinamoviști în lupta sa pe care o poartă cu Steaua și juristul Florin Talpan. „Dacă aveam eu suporterii lor, mamă-mamă, mari lucruri făceam. Dacă se întâmpla la mine cu Talpan și aveam așa fani în spate, cum are Dinamo, ieșea război! Îl luau pe Talpan și îl ascundeau! Chiar vorbeam cu MM (n.r. – Mihai Stoica directorul sportiv) aseară: ’Bă, uite-i pe ăștia, cum merg sute de kilometri după echipă, deși echipa e pe 10’. Asta este”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Mai mult, Mihai Stoica, direcorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre conflictul cu CSA, unul care a apărut în 2015, când echipa lui Gigi Becali a pierdut marca „Steaua București”.
„Cum să fie palmaresul al altcuiva, dacă am jucat în permanență? Jucam în Liga 1, făceam puncte. Nu știu cum s-a făcut cu numele și marca. Stema pe care ei o folosesc e cea pe care am făcut-o eu. Inspirându-mă din stema veche. Până am venit noi, în 2003, Steaua juca cu stema cu vulturul. Despre ce vorbim? Pe mine nu poate să mă opereze cineva și să îmi scoată din inimă și din creier faptul că FCSB este Steaua. Foarte bine, dacă se bazează pe fapte juridice. Palmaresul e la noi, coeficientul e la noi”, a spus Stoica, potrivit sursei citate.

 

Te-ar putea interesa și: