Evenimentul Zilei > Monden > Becali nu se potolește: „Va fi vai de capul nostru! Vom muri…”
Becali nu se potolește: „Va fi vai de capul nostru! Vom muri…”

Becali nu se potolește: „Va fi vai de capul nostru! Vom muri…”

Gigi Becali este supărat foc pe autorități pentru că, în contextul crizei provocate de coronavirus, nu iau nicio măsură să prevină picajul economiei românești.

Finanțatorul echipei FCSB susține că Guvernul duce de râpă economia economia țării și are o viziune de-a dreptul apocaliptică despre ceea ce va urma. Nici măcar nu se mai gândește la fotbal. Afacerile vor fi pe butuci, asta e cu adevărat grav.

”Ce mai contează fotbalul când vezi 500 – 600 de oameni afectaţi de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate aşa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu ştiţi, daţi-vă la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alţi zece oameni pe care îi aleg”, spune Becali, citat de Gândul.ro.

Totodată, omul de afaceri din Pipera susține că românii riscă să ajungă să moară de foame dacă nu se iau, urgent, măsuri. Și insistă că nu așteaptă ajutor de la stat, ci că are soluții. ”Nu vreau bani. Daţi-vă la o parte! Nu e nicio ruşine dacă nu ştiţi. Vin eu. Lăsăţi oamenii care se pricep. Altfel, va fi vai de capul nostru… Vom muri de foame. Să nu credeţi vreodată că mă bucur de această pandemie, din contră. Dar trebuie să ne gândim şi la viitor, nu doar la prezent”, a mai spus Becali, conform aceleiași surse.

Soluția patronuliui FCSB? România să se împrumute masiv, să tureze motoarele economiei și să demareze în trombă, de pe loc. ”Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20 – 30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă (n.r. pe străini)”, a mai spus Bcali conform Gândul.ro.

Amintim că Gigi Becali a anunțat că pe durata pandemiei de coronavirus este gata să facă mai multe donații și, totodată, să ajute bătrânii care nu își mai pot procura hrana. De asemenea, va furniza măști unităților medicale din Craiova și Caracal.