Cu doar câteva ore înaintea CEx al FRF, Hagi a dat publicității un comunicat în care s-a declarat "dezamăgit și dezgustat de atitudinea lui Becali". Iar patronul Stelei a ținut să răspundă. Acesta a spus că nu este deranjat de afirmațiile lui Hagi.

"Hagi e dezamăgit și dezgustat de mine? E normal. Și eu aș fi simțit la fel față de el dacă situația era invers. Și el in locul meu tot așa făcea. Dar relația dintre noi nu are nicio legătură cu transferurile. Gică nu e ca mine, el deleagă competențele, am cu cine să negociez", a spus Becali la Digisport.

Tensiunile dintre cele două cluburi au apărut după ultima etapă din play-off. FCSB șI Viitorul au terminat campionatul la egalitatea de puncte și chiar dacă LPF a declarant echipa lui Hagi ca fiind câștigătoarea titlului, Gigi Becali a anunțat că merge să se judece la TAS. Problema a apărut din cauza unui articol din regulamentul de organizarea al campionatului, care nu este foarte clar. În document scrie că este declarată câștigătoare echipa care are cele mai bune rezultate în meciurile directe. Dacă se iau în considerare cele patru meciuri din tot campionatul FCSB ar câștiga și dacă se calculează doar cele din play-of, Viitorul are câștig de cauză. LPF susține că articolul neclar se referă doar la meciurile din pay-off, astfel că Viitorul a fost declarată campioană.