Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali, conferinţă de presă la CIMITIR. Ce a făcut latifundiarul după ieşirea din închisoare | GALERIE FOTO
Becali, conferinţă de presă la CIMITIR. Ce a făcut latifundiarul după ieşirea din închisoare | GALERIE FOTO

Becali, conferinţă de presă la CIMITIR. Ce a făcut latifundiarul după ieşirea din închisoare | GALERIE FOTO

Luni dimineaţă Gigi Becali a fost eliberat pentru 24 de ore, aşa că aproape toată ziua a fost înconjurat de un sobor de ziarişti şi a dat declaraţii la televiziunile de ştiri.

După ce s-a recules şi a lăcrimat la mormântul mătuşii, Becali n-a avut nicio problemă să facă la cimitit o conferinţă de presă. Sprinten şi plin de viaţă, el părea să fi lăsat în urmă problemele de sănătate, pe care de altfel le-a invocat, în repetate rânduri. Întrebat de jurnalişti de sănătate, Gigi Becali a replicat că mai are o oarecare suferinţă.

La ieşirea de după gratii, după ce a ajuns la restaurantul pe care îl are în proprietate, Gigi Becali a avut mai multe păreri de rău. El a declarat ziariştilor că îşi cere scuze de la toţi cei faţă de care consideră că a greşit, nominalizând politicieni, ziarişti, procurori şi judecători. El a mărturisit că le-a transmis unora şi scrisori în care îşi cere iertare. ”Acum îmi cer iertare şi de la doamna Pora!", a mai spus Gigi Becali. 

De altfel, acesta a făcut declaraţii de presă chiar de la ieşirea din penitenciar: ”Mă duc la cimitir, la mormântul mătuşii mele, apoi merg la Poliţie. Am să vorbesc cu cu voi mai târziu. Am să vă pot spune toate numai după ce ies definitiv din închisoare. Am vrut să ies din viaţa publică, dar nu se poate. Nu pot să fac plângeri pe la CNA sau tribunale. Nu mai pot să ies din viaţa publică. Rămân cu voi, dar lăsaţi familia mea în pace. Am să stau eu cu voi în continuare până la moarte. Programul meu acum este familie, cimitir, penitenciar, poliţie. Mâine, la ora 9.00 mă prezint la penitenciar. Când ies de la Poliţie, astăzi, vorbesc cu voi. Când plăteşti 15 milioane de euro în ţara ta şi apoi nu te lasă să-ţi vezi familia un an de zile. Înalta Curte nu a spus că mă condamnă să-mi moară mama şi să-mi distrugă fata”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.