Evenimentul ZileiEVZ SpecialBecali a turbat de furie! E preferatul patronului, dar a făcut-o lată…

Becali a turbat de furie! E preferatul patronului, dar a făcut-o lată…

Becali a turbat de furie! E preferatul patronului, dar a făcut-o lată…
Patru jucători ai FCSB, Adi Popa, Florin Tănase, Planic și Nedelcu au petrecut până la ora 5:00, în dimineața zilei de sămbătă, într-un club de fițe din zona de nord a Capitalei - Nuba, masa fiind stropită din abundență și cu băuturi alcoolice.

Bodyguardul grupului, menit să-i țină pe ceilalți petrecăreți departe de „vedetele” FCSB, dar și să-i ferească de privirile indiscrete, nu a reușit să-și ducă misiunea la capăt. ProSport i-a surprins în timp ce profitau de zilele libere oferite de antrenor cu prilejul pauzei competiționale pentru „dubla” cu Suedia și Spania. Vedetele lui Gigi Becali au format Brigada Distracției și au luat cu asalt ringul de dans.


Florin Tănase, Bogdan Planic, Adi Popa și Dragoș Nedelcu au petrecut până dimineața! Tase și Motoreta, talent pe dans, iar căpitanul sârb, forță pe pahar!

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Adi Popa, mijlocaș de 31 de ani, s-a transformat treptat într-o rezervă de lux, în etapa trecută, contra celor de la FC Botoșani, nefiind nici măcar în lot. De altfel, în iarnă, există varianta ca „Popică” să plece de la echipă.

Florin Tănase a avut și el motive să fie supărat, selecționerul Cosmin Contra „uitând” să-l cheme pentru „dubla” cu Suedia și Spania.

Alături de cei doi s-a aflat și Bogdan Planic, om de bază al apărării, dar unul care se află într-o relație rece cu șefii clubului. Sârbul poate negocia cu orice alt club din iarnă, când acordul său cu FCSB intră în ultimele șase luni, și ar continua la vicecampioană dacă salariul va crește considerabil. Ar dori în jur de 20.000 de euro lunar, însă Becali nu pare dispus să achite o asemenea leafă.

„Mezinul” grupului, Dragoș Nedelcu, a revenit recent după o perioadă lungă de inactivitate din cauza unei accidentări la genunchi. În ciuda problemelor, cei patru au părut că se simt foarte bine, distrându-se până dimineața, la ora 5:00, alături de iubitele lor, pe ritmurile muzicii din club, iar de la masa lor nu au lipsit băuturile alcoolice.

 


Accesează: