Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă în cazul unei mame al cărei copil a decedat în spital în urma unor traumatisme în zona capului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Maria Carp. La internare, mama a declarat medicilor că fetiţa s-a înecat cu lapte, dar apoi cadrele medicale au constatat traumatismele de la capul acesteia.

În acest moment, ancheta se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, după ce fetiţa de cinci luni a decedat într-o clinică din Iaşi, la doar câteva zile de la spitalizare, informează Știrile Pro Tv.

„Pe 19 februarie a fost adus la noi şi operat de urgenţă, după ce a fost transferat de la Pediatrie din cauza unui hematom, se afla în comă de gradul IV. Post operator starea lui nu s-a ameliorat deloc. Evoluţia a fost proastă, el decedând în urmă cu două zile. Urmează ca medicii legişti să stabilească care au fost cauzele decesului dar şi ale deteriorării stării sale de sănătate”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

 

Te-ar putea interesa și: