Evenimentul Zilei > Actualitate > Bebeluș MORT în spital în condiții BIZARE. Mama acestuia, pe mâna POLIȚIEI. Care este ADEVĂRUL?
Bebeluș MORT în spital în condiții BIZARE. Mama acestuia, pe mâna POLIȚIEI. Care este ADEVĂRUL?

Bebeluș MORT în spital în condiții BIZARE. Mama acestuia, pe mâna POLIȚIEI. Care este ADEVĂRUL?

Cazul fetiței de doar cinci luni care a murit într-un spital din Iași ridică numeroase semne de întrebare. Din primele informații oferite de mama acesteia, se pare că ar fi murit după ce s-ar fi înecat cu lapte. Însă adevărul este altul.

Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă în cazul unei mame al cărei copil a decedat în spital în urma unor traumatisme în zona capului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Maria Carp. La internare, mama a declarat medicilor că fetiţa s-a înecat cu lapte, dar apoi cadrele medicale au constatat traumatismele de la capul acesteia.

În acest moment, ancheta se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, după ce fetiţa de cinci luni a decedat într-o clinică din Iaşi, la doar câteva zile de la spitalizare, informează Știrile Pro Tv.

„Pe 19 februarie a fost adus la noi şi operat de urgenţă, după ce a fost transferat de la Pediatrie din cauza unui hematom, se afla în comă de gradul IV. Post operator starea lui nu s-a ameliorat deloc. Evoluţia a fost proastă, el decedând în urmă cu două zile. Urmează ca medicii legişti să stabilească care au fost cauzele decesului dar şi ale deteriorării stării sale de sănătate”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: