Evenimentul Zilei > Monden > Bătută în plină stradă. Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe de coșmar
Bătută în plină stradă. Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe de coșmar

Bătută în plină stradă. Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe de coșmar

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută și scuipată în plină stradă. Vedeta se afla pe litoral când s-a întâmplat nenorocirea.

Bianca Pop, cunoscută pentru rolul de ispită pe care l-a avut în emisiunea Insula Iubirii, a apărut într-un live realizat pe o rețea de socializare plângând, cu părul deranjat, reușind să-și șocheze fanii din nou.

Aceasta le-a povestit urmăritorilor ei cum a fost bătută și umilită chiar pe litoral. Mai mult decât atât, Bianca a dezvăluit și că a fost scuipată pe față de către atacatori.

Bruneta a a început să plângă isteric și să-și arate vânătăile și hainele aruncate în stradă.

Se pare că trecutul nu îi dă pace, deoarece protagonistul evenimentului era chiar un bărbat cu care Bianca a fost implicată emoțional cândva în trecut. Incidentul a avut loc chiar în recepția hotelului de lux la care era cazată vedeta.

Conform descrierii furnizate chiar de ispită, atacatorul ei era un bărbat robust, de etnie rromă.

„M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte.

I-am dat block pe facebook mamei mele să nu vadă ce mi se întâmplă. Vă distrug pe toți!. La mine nu există clanuri, există lege. Lucrez în presă, în televiziune și vă bag la pușcărie pe toți”, a povestit Bianca Pop.

Deși părea că situația nu a afectat-o foarte tare emoțional, după 15 minute aceasta a început să plângă în hohote. Bruneta nu își mai putea stăpâni lacrimile și mărturisește că a trecut prin lucruri mai grele la viața ei.

Aceasta și-a pierdut tatăl cu mult timp în urmă, dar rana nu i s-a vindecat: „Am nevoie de tata! Am nevoie de o familie! Sunt puternică, dar cât să mai fiu? Când o să fiu și eu fericită? Nu meritam eu să fiu umilită!”, a dezvăluit vedeta, plângând în hohote, scrie Antena1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: