Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul DRAMATIC făcut de doi bătrâni care erau împreună de 60 de ani
Gestul DRAMATIC făcut de doi bătrâni care erau împreună de 60 de ani

Gestul DRAMATIC făcut de doi bătrâni care erau împreună de 60 de ani

Dramă pentru doi bătrâni care formau un cuplu de peste 60 de ani. Cei doi au decis să moară împreună luând o supradoză de morfină, dar rezultatul nu a fost cel așteptat.

Robert Thorne, în vârstă de 85 de ani, şi soţia sa, Pamela, în vârstă de 83 de ani, aveau probleme grave de sănătate şi au decis să ia o supradoză de morfină împreună, în speranţa că vor muri împreună.

Robert, care suferea de cancer în fază terminală, a murit în urma supradozei, însă soţia sa de peste 60 de ani, care suferă de demenţă, a supravieţuit miraculos. Ea a fost luată de membrii familiei şi dusă de urgenţă la spital, iar acum este sub supraveghere într-un azil pentru bătrâni.

În urma unei anchete, oamenii legii au descoperit că cei doi bătrâni au consumat cantitatea de morfină care i-a fost recomandată bărbatului pentru a supravieţui încă două-trei luni, scrie metro.co.uk.

Fiica celor doi a povestit că aceştia erau căsătoriţi de 63 de ani şi s-au dedicat unul altuia pe tot parcursul vieţii. Aceasta a mai spus că marea lor dorinţă a fost să nu ajungă niciodată în situaţia de a se baza pe ajutorul celorlalţi şi că nu vor accepta vreodată să ajungă într-o casă de îngrijire.