Bătăuşul de la Mall, cercetat în libertate

Bătăuşul de la Mall, cercetat în libertate

Tribunalului Bucureşti a decis, astăzi, ca Eugen Preda, implicat în scandalul de la Plaza Mall, să fie cercetat în libertate, cu obligarea de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile.

Preda şi-a susţinut nevinovăţia în faţa instanţei şi a cerut anchetatorilor să-l supună pe Bogdan Oprea, patronul firmei de pază BGS, testului poligraf. Unul dintre avocaţii lui Preda a anunţat că acesta este decis să depună plângere împotriva lui Oprea pe care îl acuză de tentativă de omor.

În plus, avocaţii apărării sunt de părere că imaginile de pe camerele de supraveghere de la mall trebuie analizate în vederea stabilirii celor implicaţi.

Pe 21 februarie, un scandal de proporţii a avut loc la mall-ul bucureştean Plaza România. Atunci, membrii clanului Preda au fost acuzaţi că i-au atacat pe agenţii de pază.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oamenii legii susţin că aveau informaţii că fraţii Preda vor provoca un scandal la mall, deranjaţi de faptul că paza complexului comercial a fost întărită prin preluarea acestei misiuni de către firma BGS.

Poliţia a efectuat cinci arestări: Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat, Petre Pascu şi Eugen Preda şi Andrei Udrea. Toţi cei implicaţi au fost eliberaţi, întrucât trei complete de judecată diferite au decis că cei cinci pot fi cercetaţi în stare de libertate.