Evenimentul Zilei > Sport > O BĂTAIE între Tolea Ciumac și un INTERLOP cunoscut s-a terminat TRAGIC! A fost luat cu TARGA din ring – VIDEO ȘOCANT
O BĂTAIE între Tolea Ciumac și un INTERLOP cunoscut s-a terminat TRAGIC! A fost luat cu TARGA din ring – VIDEO ȘOCANT

O BĂTAIE între Tolea Ciumac și un INTERLOP cunoscut s-a terminat TRAGIC! A fost luat cu TARGA din ring – VIDEO ȘOCANT

Luptătorul Tolea Ciumac l-a făcut praf pe un interlop care l-a provocat la o luptă în ringul de box.

Interlopul Andrei Raită l-a provocat pe Tolea la un meci în ring, însă partida nu a durat decât 10 secunde și s-a teminat tragic pentru Andrei Raită.

Luptătorul, în vârstă de 44 de ani, a reușit să-l scoată pe celebrul interlop din Hunedoara, cunoscut drept membru al mafiei fierului vechi, pe targă din ring, fără să facă nimic. 

Andrei Raita a vrut cu orice preț să fie primul care lovește, s-a grăbit și l-a lovit pe Tolea puternic peste coapsă cu piciorul. Luptătorul Tolea este atât de greu de doborât, încât interlopul și-a rupt tibia în timpul acestei lovituri.

"Am vrut sa fac un meci frumos si sa-l bat tare, dar nu asa. Daca as fi anticipat acest final, preferam eu sa iau bataie, numai sa evit aceasta accidentare. Imi pare nespus de rau si nu sunt doar vorbe. Acum nu se mai poate intoarce nimic. Nu ne ramane decat sa fim langa el, sa-l sustinem, fiindca e barbat si curajul nu-i lipseste", a  declarat Tolea, potrivit Sport.ro.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Obk9uyRD9D0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>