BĂTAIE la primărie între SECRETARĂ și CONSILIERA EDILULUI. Scene HALUCINANTE | VIDEO

BĂTAIE la primărie între SECRETARĂ și CONSILIERA EDILULUI. Scene HALUCINANTE | VIDEO

O bătaie în toată regula s-a iscat între secretara și consiliera primariței din orașul Ștefănești, județul Argeș. Scenele halucinante au avut loc sub ochii edilului, Ioana Jenica Dumitru.

Secretarul Primăriei Ștefănești, Georgeta Ion, o acuză pe Lavinia Năstase, consiliera primarului Ioana Jenica Dumitru, că a bătut-o chiar în sediul instituției.  Scandalul a izbucnit, vineri dimineața. Soţul victimei, Ion Adrian, şeful gării din Piteşti, a declarat pentru argesenii.ro că, în această dimineaţă, Lavinia Năstase a intrat peste ea în birou, a bătut-o şi a jignit-o.

Speriată, femeia, a făcut şi un atac de panică, iar colegii au chemat ambulanţa. „Nu se poate să se întâmple aşa ceva, într-o instituţie publică. A fost bătută şi jignită, iar doamna primar nu a reacţionat în niciun fel. Cred că aceste femei ori sunt drogate, ori au probleme psihice. Acum suntem la Urgente la spital. Voi face pângere, voi scoate certificat medico-legal, pentru că nu se poate aşa ceva”, a declarat Ion Adrian, soţul femeii bătute.

„Mi-a zis că eu am comandat nişte articole să apară în presă. N-am comandat nimic, nici împotriva doamnei primar nici împotriva nimănui. Eu nu cer decât să fiu lăsat în pace, să-mi fac serviciul. Nu cer nimic de la nimeni, decât să mă lase să îmi fac serviciul. Nu ştiu ce s-a întâmplat după aceea! Ştiu doar atât, că este o femeie mică, dar cu forţă şi putere în mâini”, a declarat Georgeta Ion, la spital, citată de ziarulargesenilor.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, consilierul Lavinia Năstase susține că ea a fost cea agresată: „M-a prins în birou, mă dădea cu capul de pereţi şi sunt zgâriată pe mâini, dar eu nu am mai anunţat pe nimeni”.