Bătaie pentru blondă

Bătaie pentru blondă

Kate Hudson pune pe jar inimile a doi burlaci într-o comedie "hard-core": "Doi burlaci şi-o... blondă"

Ofată frumoasă şi slobodă la gură (Alexis-Kate Hudson) este disputată de doi burlaci simpatici. Dustin (Jason Biggs) este îndrăgostit până peste urechi de Alexis şi, într-un moment critic al relaţiei, apelează la ajutorul unui prieten, Tank (Dane Cook). Acesta are misiunea ingrată să o seducă pe Alexis şi să-i ofere o experienţă atât de nefericită, încât aceasta să se retragă degrabă în braţele iubitului ei. Lucrurile se complică pentru că Tank se simte scindat între prietenia pentru Dustin şi atracţia faţă de iubita acestuia.

Slobodă la gură

Rolul de fată simpatică din comediile romantice („Cum să scapi de un tip în 10 zile“, „Mămică de ocazie“, „Doar tu şi eu. Al treilea e în plus“) capătă accente noi în „Doi burlaci şi-o blondă“. Kate Hudson înjură de data aceasta cu poftă în filmul lui Howard Deutch. O face cu naturaleţe şi plăcere maximă, pentru că, spune actriţa, e „spurcată“ la gură şi în viaţa reală.

Ne puteți urmări și pe Google News

„A fost amuzant să vorbesc urât în film. Acum că am un fiu, nu o mai fac atât de des. Dar sunt în stare să arunc câteva vorbe urâte din când în când!“, a declarat Kate, citată de Parade. com. Ieşirile blondinei Kate le-ar face să roşească şi pe fetele din „Totul despre sex“, dar actriţa e împăcată pentru că în film dă glas unor chestiuni „pe care le emite zilnic orice om normal“.

Kate cea cu pedigree

Kate Hudson este una dintre cele mai luminoase figuri de la Hollywood, ea împrumutând o doză importantă din farmecul şi seducţia mamei ei, legendara Goldie Hawn. Fiica acesteia şi a lui Bill Hudson, dar crescută de Kurt Russell, partenerul de cursă lungă al lui Hawn, Kate a intrat în lumea filmului cu uşurinţă. Însoţindu-şi părinţii pe platourile de filmare, cunoscând de mică mediul actoricesc, s-a impus cu naturaleţe în cercurile acestora şi graţie firii ei foarte volubile.

Recunoaşterea talentului său i-a fost adusă în 2000, când a fost nominalizată la Oscar pentru „Aproape celebri“, film în care interpretează rolul dramatic al unei adolescente îndrăgostite de liderul unei trupe rock.

Cea mai bine îmbrăcată

Hudson s-a despărţit recent de ciclistul Lance Armstrong, după ce a fost şase ani soţia rockerului Chris Robinson, tatăl băieţelului ei, Robinson, în vârstă de 4 ani. După divorţ, a mai trecut printr-o poveste de dragoste, eşuată, cu Owen Wilson, de curând candidat al unei tentative de sinucidere.

Kate Hudson nu este doar talentată şi foarte solicitată în filme, ci şi una dintre cele mai elegante vedete. Cel puţin aşa reiese din clasamentul întocmit în septembrie de revista „People“. Kate a fost nominalizată prima pe listă. Pe locurile 2 şi 3 au urmat Rihanna şi Gwyneth Paltrow.