Evenimentul Zilei > Actualitate > Reglare de conturi CU BĂTAIE la Irish. Interlopul SOARE și-a DESFIGURAT un fost angajat
Reglare de conturi CU BĂTAIE la Irish. Interlopul SOARE și-a DESFIGURAT un fost angajat

Reglare de conturi CU BĂTAIE la Irish. Interlopul SOARE și-a DESFIGURAT un fost angajat

Un scandal de proporții a avut loc la restaurantul Irish. Interlopul Dănuț Soare a agresat un fost angajat de-al său și cei doi au ajuns, ulterior, în atenția Poliției, fiind audiați. Mai mult, în apropierea mesei interlopului, oamenii legii au găsit șapte cuțite aruncate pe jos.

Liniștea celor care se aflau în restaurantul „Irish” din Brăila a fost spulberată de o reglare de conturi între Dănuț Soare, cunoscut în lumea interlopă brăileană ca lider a grupării din Obor, și un fost angajat de-al său, Mazochi, în vârstă de 18 ani. A fost nevoie de intervenția mascaților, care i-au dus pe cei doi la secție pentru audieri, informează Obiectivbr.ro.

Potrivit unor surse neoficiale, Soare se afla în local, stând liniștit la o masă alături de câțiva cunoscuți, moment în care în restaurant a intrat fostul său angajat cu care avea conflicte mai vechi. Mazochi l-ar fi amenințat, în repetate rânduri, pe cunoscutul interlop în mediul online și, dacă tot se aflau unul în fața celuilalt, cei doi au vrut să-și rezolve problemele definitiv. Fostul angajat al interlopului l-a amenințat pe acesta în repetate rânduri iar Soare și-a pierdut calmul și ș-a lovit cu pumnul în zona feței, mai scrie sursa citată. 

Cel care a sunat la 112 a avut altă variantă, fiind, se pare, cunoscut de-al lui Mazochi. Acesta a sesizat că prietenul său de 18 ani a fost lovit cu pumnul în față și amenințat de un bărbat de 37 ani. Polițiștii s-au deplasat imediat la locul indicat, unde au depistat 5 persoane cu vârste între 36 și 55 ani.

În zona mesei acestora, oamenii legii au găsit 7 cuțite aruncate pe jos, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. La intervenția mascaților, cei doi au fost duși la secție pentru audieri. Ancheta a fost preluată de Serviciul de Investigații Criminale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de amenințare și lovire sau alte violențe și port de obiecte periculoase. Soare a fost sancționat contravențional cu amendă, conform Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, mai scrie Obiectivbr.ro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.