Evenimentul Zilei > Sport > Bătaie, în centrul Ploieștiului, între suporterii Petrolul și ai ASU Poli Timișoara
Bătaie, în centrul Ploieștiului, între suporterii Petrolul și ai ASU Poli Timișoara

Bătaie, în centrul Ploieștiului, între suporterii Petrolul și ai ASU Poli Timișoara

Suporterii echipelor de fotbal Petrolul și ASU Poli Timișoara s-au încăierat în centrul orașului Ploiești după meciul câștigat de gazde. Conflictul a fost aplanat de forțele de ordine, persoanele agresive fiind duse la poliție

Scandalul a avut loc, în această după amiază, în zona hotelului Prahova din Ploiești, în conflict fiind implicate cel puțin 10 persoane, potrivit presei locale.

După ce forțele de ordine au aplanat conflictul, scandalagiii au fost conduși la audieri pentru stabilirea cauzelor din care s-au luat la bătaie.

În etapa a 15-a a ligii secunde, Petrolul s-a impus cu scorul de 1-0 în partida cu ASU Poli Timișoara. Printre suporterii timișoreni s-au aflat și rapidiști, cele două galerii fiind înfrățite.

Este de notorietate faptul că galeria ASU Poli Timișoara este înfrățită cu cea a Rapidului, între aceasta din urmă și suporterii FC Petrolul existând o rivalitate veche, arată presa din Prahova. (Foto Agerpres)

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.